Στη Red Bull δείχνουν διατεθειμένοι να μην αφήσουν τον Σεμπάστιαν Φέτελ τουλάχιστον για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των «ταύρων», Μάρκο Χέλμετ.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τα αποτελέσματά του με την Toro Rosso το 2008 κέρδισε μια θέση στη Red Bull το 2009. Πέρυσι ο Γερμανός έκανε καλή χρονιά μεν, αλλά είχε μπροστά του τον Τζένσον Μπάτον, όμως φέτος έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μαζί με τον Μαρκ Γουέμπερ χάρισαν το πρωτάθλημα κατασκευαστών στους «κόκκινους ταύρους».

Έτσι, στην αυστριακή ομάδα σκοπεύουν να τον κρατήσουν για τρία ή τέσσερα χρόνια ακόμα, αφού δεν μπορούν να το κάνουν για δέκα, όπως είπε σε δηλώσεις του ο Μάρκο Χέλμετ.

«Είναι ξεκάθαρο, δεν πρόκειται να του προτείνουμε συμβόλαιο δεκαετίας, επειδή δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Και ο Σεμπάστιαν δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα είναι άνετος με εμάς. Αλλά σε ένα ενδιάμεσο στάδιο, για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια, σχεδιάζουμε να είναι μαζί μας», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Πηγή: gazzetta.gr