Για μία ακόμη φορά έδειξαν οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης το κοινωνικό πρόσωπό τους και μαζί με την WIND προσέφεραν 40.800€  για την κατασκευή ενός υπαίθριου γηπέδου μπάσκετ στο δήμο Αχαρνών.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο πλεϊμέικερ του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς, δήλωσε: «Όπως την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έτσι και αυτήν που ολοκληρώθηκε προ ημερών, η WIND απέδειξε εμπράκτως πως ενδιαφέρεται για μία καλύτερη κοινωνία. Η καμπάνια «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ» αποτελεί μία κοινωνική πρωτοβουλία που βοηθάει τα παιδιά. Δηλαδή το μέλλον. Φέτος με τα χρήματα που μαζεύτηκαν δημιουργείται ένα έργο, ένα γήπεδο μπάσκετ, το οποίο θα μείνει για πάντα και πάνω σε αυτό θα έχουν την ευκαιρία ν’ αθληθούν γενιές παιδιών. Είναι εξόχως σημαντικό ν’ αποτελούμε το παράδειγμα, έτσι ώστε να παρακινηθούν και να βοηθήσουν κι άλλοι προς αυτήν την κατεύθυνση».

Ο έτερος τρων διόσκουρων, ο άσσος του «τριφυλλιού», Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε: «Κατ’ αρχήν η χαρά μου είναι διπλή, επειδή κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και παράλληλα τα καλάθια που πέτυχα δεν βοήθησαν μόνο την ομάδα μου, αλλά και μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία της WIND. Με τα χρήματα αυτά θα γίνει πραγματικότητα το όνειρο των παιδιών στο Δήμο Αχαρνών για ένα υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ, που θα τους απασχολεί στις ελεύθερες ώρες τους. Είναι πολύ ωραία και ταυτόχρονα εποικοδομητικό να βοηθάς τα παιδιά και να τα ωθείς στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ. Ελπίζω να συνεχίσουμε και στο μέλλον με ανάλογες ενέργειες».

πηγή: gazzetta.gr