Μετά την απόκτηση του ομογενή στόπερ Παπαγιαννόπουλο στον ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στην απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.

Εκείνο όμως που έχει ενδιαφέρον είναι η αποφασιστικότητα του Ιβάν Σαββίδη να κάνει ό,τι περνάει από την… τσέπη του, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί για φέτος και για την επόμενη σεζόν, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Όπως γράφει η SportDay, οι επόμενες κινήσεις θα έχουν την καλοκαιρινή λογική και θα αφορούν παίκτες σαν τον Μακ, που δεν θα είναι ιδιαίτερα ακριβοί ή προβεβλημένοι.

Ωστόσο, αυτό έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες και οι Θεσσαλονικείς φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση ενός παίκτης που αν αποκτηθεί θα σημάνει και μία υπέρβαση.

Παράλληλα, ο ομογενής επιχειρηματίας ασχολείται και με άλλα θέματα που αφορούν την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και ένα από αυτά είναι και τα χρέη του συλλόγου. Εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο Σαββίδης θα προσπαθήσει να έρθει εκ νέου σε επαφή με την Κυβέρνηση για το συγκεκριμένο ζητήματα και ελπίζει ότι επιτέλους θα καταφέρει να υποβάλει τα χρέη σε κάποια ρύθμιση.

Πηγή: sport-fm.gr