Έναν ακόμη έξυπνο τρόπο ανακάλυψαν οι Σουηδοί για να διαφημίσουν το 22ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ το οποίο θα διεξαχθεί από 13-30 Ιανουαρίου 2011.

Η μεγαλύτερη χειροποίητη μπάλα χάντμπολ διαμέτρου 171 εκατοστών, θα ταξιδέψει από τη Στοκχόλμη στο Μάλμε. Το ταξίδι ξεκινάει σήμερα από το Farsta Centrum της Στοκχόλμης και αφού περάσει από όλες τις πόλεις που θα διεξαχθούν αγώνες του 22ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα καταλήξει στις 26 Νοεμβρίου 2010 στο Μάλμε την πόλη που θα φιλοξενήσει τον τελικό του πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας οι διοργανωτές μαζί με χορηγούς θα κάνουν και διαγωνισμό με έπαθλο δύο εισιτήρια για τον τελικό και μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

Στις κατά τόπους εκδηλώσεις θα παραβρεθούν αστέρια του σουηδικού χάντμπολ όπως ο Johan Petersson, ο Peter Gentzel και ο Staffan Olsson ο οποίος δήλωσε «οι εκδηλώσεις αυτές είναι πολύ σημαντικές γιατί θα βρεθούμε σε περιοχές που το χάντμπολ δεν είναι το δημοφιλέστερο άθλημα και το 22ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα είναι μια καλή ευκαιρία να φέρουμε νέο κόσμο κοντά στο άθλημα».

Πηγή: handball.madblog.gr