Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Νικόλας Πατέρας μετά την έκτακτη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, καθώς τόνισε πως με τις διευκρινίσεις που δόθηκαν ο Παναθηναϊκός καλύφθηκε και το θέμα κλείνει. Ξεκαθάρισε πάντως πως ο εισαγγελέας λειτουργεί φυσικά αυτόνομα και πιθανότατα να συνεχίσει την δική του έρευνα.

«Στο Συμβούλιο που έγινε, δόθηκαν διευκρινήσεις σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν σε αυτό της 11ης Νοεμβρίου και το θέμα θεωρείται λήξαν. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο κ. Μαρινάκης», τόνισε ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας και πρόσθεσε: «Οι διευκρινήσεις που δόθηκαν μας κάλυψαν πλήρως. Άρα, για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει λόγος».

Όσο για την έρευνα ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού»: «Εμείς σαν Παναθηναϊκός λειτουργούμε ανεξάρτητα, όπως και ο Αθλητικός Εισαγγελέας».

Μαρινάκης ο ενωτικός!

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της λίγκας και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε ενωτικός, παρέπεμψε στην σχετική ανακοίνωση που έβγαλαν όλες οι ΠΑΕ και αρκέστηκε να τονίσει:
«Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νίκησε το ποδόσφαιρο και η Σούπερ Λίγκα. Έχουμε μπροστά μας πολλά προβλήματα που πρέπει να λύσουμε. Προχωράμε όλοι ενωμένοι».

Τι ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα

Από εκεί και πέρα η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε τα εξής: «Κατόπιν αμοιβαίων διευκρινίσεων και συζητήσεων, που εδόθησαν μεταξύ όλων των μελών της Super League με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο έκτακτου Δ.Σ. που έλαβε χώρα σήμερα, αναφορικά με όσα αναφέρθηκαν στο προηγούμενο ΔΣ της 9/11/2010, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέσυρε το αίτημά της περί παράδοσης μαγνητοφωνημένων συνομιλιών του Δ.Σ. της 9/11/2010. Το σημερινό έκτακτο Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε, ως εκ τούτου, όπως καταρτιστούν τα έγγραφα πρακτικά του Δ.Σ. της 9/11/2010, σύμφωνα με τις αποφάσεις που αυτό έλαβε».

Πηγή: gazzetta.gr