Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Τζιανλουίτζι Μπουφόν «παίζει» για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως από την Ιταλία κάνουν λόγο για επιμονή των Πειραιωτών στο να πραγματοποιήσουν τη σπουδαία αυτή προσθήκη στο ρόστερ τους.

Ο πολύπειρος πορτιέρε αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους και να αναζητήσει τον επόμενο… σταθμό στην τεράστια καριέρα του. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, πολλοί σύλλογοι της Ευρώπης έδειξαν το ενδιαφέρον τους, μεταξύ αυτών και ένας ελληνικός.

Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να έχει στο έμψυχο δυναμικό του έναν τόσο σπουδαίο αθλητή. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας του, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν ιδιαίτερη… επιμονή στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχοντας και ένα ισχυρό «όπλο» στις διαπραγματεύσεις.

«Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί επαφές για πολλές μέρες με τον Μπουφόν», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στο άρθρο του Tuttomercatoweb και αναλύεται η προσπάθεια που κάνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας για να πείσουν τον Τζίτζι να μετακομίσει στον Πειραιά.

Παράλληλα, στο εν λόγω άρθρο γίνεται λόγος για τον ειδικό ρόλο που έχει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος φαίνεται πως έχει αναλάβει την άμεση επικοινωνία με τον Ιταλό πορτιέρε, με το έργο του να είναι αρκετά δύσκολο -φυσικά.

Άλλωστε, οι Πειραιώτες έχουν να ανταγωνιστούν σημαντικά ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, που προσφέρουν και ένα καλύτερο πρωτάθλημα από… την ταπεινή Super League 1.