Η Amstel Free, η νέα μπίρα με 0,0% αλκοόλ, υποστήριξε την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του 4ου Spetses Mini Marathon, που πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου στο νησί των Σπετσών.

Με θεαματική συμμετοχή, που ξεπέρασε συνολικά τους 5.000 επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές(δρομείς και κολυμβητές), καθώς και περισσότερους από 10.000 επισκέπτες στο νησί, η 4η διοργάνωση του Spetses Mini Marathon αποτέλεσε αφορμή για ένα «εορταστικό τριήμερο» στο νησί, φιλοξενώντας πλήθος αθλητικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία υποστήριξε για 2η συνεχή χρονιά τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, επιλέγοντας αυτή τη φορά να «κατέβει στον αγώνα» με τα χρώματα της Amstel Free. Η πρώτη μπίρα, που παράγεται στην Ελλάδα, με 0,0% αποτέλεσε τον ιδανικότερο τρόπο για να ξεδιψάσουν οι αθλητές μετά τον τερματισμό της διαδρομής του. Χωρίς αλκοόλ, αλλά με γεμάτη γεύση και μόλις 23 θερμίδες ανά 100ml, η Amstel Free δίνει στους καταναλωτές ακόμα περισσότερες επιλογές για να απολαμβάνουν μια μπίρα σε κάθε ώρα της ημέρας, ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αθλούνται.

Κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης αποτέλεσε η διεξαγωγή του mini μαραθωνίου, όπου αθλητές χειροκροτήθηκαν για την μεγάλη τους προσπάθεια στην ολοκλήρωση της μεγάλης διαδρομής των 25 χλμ, αλλά και της μικρότερης των 5 χλμ.