Φαίνεται πως η δύναμη των οπαδών ακόμα περνάει, τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο. Δεν εξηγείται αλλιώς η μεταστροφή του Κωνσταντίνου Τσακίρη ο οποίος την Κυριακή αποφάσισε να εξετάσει ξανά το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Πανιώνιο σε ομάδα επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Ηλία Λιανό!

Μέχρι το Σάββατο το βράδυ τα πράγματα έδειχναν ξεκάθαρα με τον Μάκη Ψωμιάδη να βρίσκεται προ των πυλών της Νέας Σμύρνης, αφού ο ιδιοκτήτης της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ είχε δώσει τα χέρια με τον άλλοτε ιδιοκτήτη της ΑΕΚ για την μεταβίβαση των μετοχών η οποία αναμενόταν να ανακοινωθεί στη γενική συνέλευση της Τρίτης.

Όμως, οι αντιδράσεις των οπαδών προς το πρόσωπο του Κωνσταντίνου Τσακίρη (σκληρή ανακοίνωση οργανωμένων) μαζί με την παραίτηση του ΔΣ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο φαίνεται πως έκαναν τον ισχυρό άνδρα των Νεοσμυρνιωτών να το ξανασκεφτεί.

Έτσι, από το περιβάλλον του βγαίνει προς τα έξω ότι πλέον δεν αποκλείεται να μην λάβει σάρκα και οστά η πρόταση του Μάκη Ψωμιάδη, αλλά αντίθετα, να εξεταστεί ξανά η άλλη πρόταση που περιλαμβάνει Πανιώνιων επιχειρηματιών με επικεφαλή τον Ηλία Λιανό.

Αυτή θα ήταν και η ιδανική λύση για τον ιστορικό σύλλογο, αφού και ο Μάκης Ψωμιάδης δεν θα έρθει στη Νέα Σμύρνη, κάτι που είναι επιθυμία όλων των οπαδών της ομάδας, ενώ και οι μετοχές θα μείνουν σε ανθρώπους που αγαπάνε το σύλλογο με προεξέχοντα έναν επιφανή επιχειρηματία τον Ηλία Λιανό.

Τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανακοίνωση εκ μέρους του Κωνσταντίνου Τσακίρη όπου θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι οι αντιδράσεις του κόσμου φαίνεται πως επηρέασαν τον νυν ιδιοκτήτη της ομάδας, και πλέον δεν αποκλείεται τα μαύρα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από την Πλατεία να διαλυθούν.

Πηγή: gazzetta.gr