Ο Τσακίρης δίνει τον «Ιστορικό» χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα στο «περιβάλλον» του Ψωμιάδη και ο κόσμος αναρωτιέται ποιος θα του απαγορέψει να τον πουλήσει κι εκείνος με τη σειρά του σε οποιονδήποτε…

Η άρνηση του Τσακίρη στις προτροπές Λιανού να μην πουλήσει δείχνει ότι ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου έχει πάρει την απόφασή του. Tο «σήριαλ» αναμένεται ολοκληρωθεί και επίσημα στις επόμενες μέρες. Πιθανότατα στο Δ.Σ. της Τρίτης.

Το μόνο σημείο που είναι κάπως θολό, για την ώρα, είναι τι θα γίνει με την εταιρία «Σμύρνη 1890» που μόνος μέτοχος είναι ο Τσακίρης και έχει στην κατοχή της το προπονητικό στο Κορωπί, τρεις μπουτίκ της ομάδας (δύο στο γήπεδο και μία στο προπονητικό).

Τα υπόλοιπα λίγο πολύ είναι γνωστά. Η ΠΑΕ πωλείται. Η μάλλον δεν πωλείται… χαρίζεται! Ο Πανιώνιος έχει ήδη ένα άνοιγμα περίπου 4 εκατ. ευρώ και αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι ο Τσακίρης δεν θα πάρει χρήματα για μεταβίβαση των μετοχών του. Αν και κάποιες πηγές κάνουν λόγο για ένα ποσό γύρω στο ένα εκατ. ευρώ, η δική μας πληροφόρηση λέει ότι οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν σκοπό να δώσουν χρήματα.

Από ότι έχει διαρρεύσει, οι νέοι ιδιοκτήτες που θα είναι από το περιβάλλον του Μάκη Ψωμιάδη έχουν προτείνει στον Τσακίρη να του καταβληθούν του χρόνου τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Τα παραπάνω ηχούν περίεργα στα αυτιά του κόσμου του «Ιστορικού» που ανησυχεί, διότι φοβούνται ότι ο νέος πρόεδρος που θα είναι προσκείμενος στον Μάκη Ψωμιάδη δεν θα βάλει χρήματα στην ομάδα, αλλά θα κοιτάξει να την «βγάλει» φτηνά δεδομένων των υποχρεώσεων και αφού τα έσοδα από τα τηλεοπτικά θα πάνε στον Τσακίρη. Έτσι, υπάρχει ο φόβος για το αύριο της ομάδας αφού σε περίπου 10-12 μήνες ο Τσακίρης θα έχει «φύγει» από τη μέση και η ΠΑΕ Πανιώνιος μπορεί να πωληθεί οπουδήποτε φέρνοντας μόνο κέρδη στους ιδιοκτήτες της σεζόν 2010-2011.

Πηγή: gazzetta.gr