Μετά από 15 χρόνια με το εθνόσημο, 106 συμμετοχές, 29 γκολ και παρουσία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, χωρίς όμως κάποια σημαντική διάκριση, ο Φρανκ Λάμπαρντ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική Αγγλίας.

Με μια γραπτή του επιστολή, ο πολύπειρος μέσος εξηγεί την απόφασή του, ενώ εκφράζει την αισιοδοξία του για το μέλλον των «τριών λιονταριών».

Αναλυτικά:

«Πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από το διεθνές ποδόσφαιρο. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση γι’ αυτό μου πήρε τόσο χρόνο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε και είμαι αισιόδοξος ότι με το Ρόι Χότζον στον πάγκο, οι νέοι παίκτες που έρχονται από πίσω και με τις αλλαγές που θα γίνουν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες θα έρθουν επιτυχίες στο μέλλον που τις αξίζουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους τεχνικούς με τους οποία συνεργάστηκα, όλους τους παίκτες που είχα την τύχη να αγωνιστώ δίπλα τους και τους οπαδούς της Αγγλίας για την υποστήριξή τους, όχι μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια αφού μας ακολουθούσαν όπου και αγωνιζόμασταν

Τώρα είμαι και εγώ ένας οπαδός αυτής της ομάδας και της εύχομαι κάθε επιτυχία εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Γαλλία το 2016».

Πηγή: sport-fm.gr