Μπορείς να το πεις και αναμενόμενο. Εδώ και αρκετό καιρό, ο βρετανικός Τύπος έγραφε ότι πρόθεση του Λουίς Φαν Χάαλ είναι να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουέιν Ρούνεϊ. Όπως και έγινε…

Ο 28χρονος άγγλος επιθετικός συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια παρουσίας στο «Ολντ Τράφορντ» και μετά την αποχώρηση του Ράιαν Γκιγκς, είναι πλέον αυτός που θα φοράει το περιβραχιόνιο. Η δεύτερη επιλογή του ολλανδού τεχνικού για την αρχηγία είναι ο Ντάρεν Φλέτσερ.

«Έχω εντυπωσιαστεί από τον επαγγελματισμό του και από τη γενικότερη συμπεριφορά του στις προπονήσεις. Αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νεότερους παίκτες της ομάδας και πιστεύω ότι θα δώσει την καρδιά και την ψυχή του σε αυτόν το νέο ρόλο», ήταν τα λόγια του Λουίς Φαν Χάαλ, αναφερόμενος στην απόφασή του.

Από την πλευρά του, ο Γουέιν Ρούνεϊ, τόνισε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για μένα, όσο και για την οικογένεια μου, να γίνομαι αρχηγός αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Το ομαδικό πνεύμα ήταν πάντα υψηλό στα αποδυτήρια αυτής της ομάδας και ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ανυπομονώ να φορέσω το περιβραχιόνιο στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν».

Πηγή: sport-fm.gr