Ο Καρμέλο Άντονι μπορεί να σκέφτεται να φύγει από το Ντένβερ και να αρνείται να υπογράψει , αλλά οι Νάγκετς έχουν διαφορετική άποψη και λένε ότι: «Θα τον κρατήσουμε εδώ κι ας μην το ξέρει»!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Καρμέλο Άντονι δεν θέλει να υπογράψει το συμβόλαιο ανανέωσης που του προσφέρει η ομάδα του για τα επόμενα τρία χρόνια με «καθαρές» απολαβές 64 εκατ. δολάρια! Ο προπονητής του όμως, Τζωρτζ Καρλ δήλωσε πως: «Θα τον κρατήσουμε εδώ κι ας μην το ξέρει»!

Ο σταρ του ΝΒΑ τόνισε από την πλευρά του: «Θέλουν να καθίσουν στο τραπέζι και να μιλήσουμε, όμως δεν είναι εκεί το θέμα. Αυτό ξεπερνάει τη φετινή σεζόν», θέλοντας να πει ότι τον ενδιαφέρει το μέλλον και μάλλον… να πάρει κάποιο τίτλο.

Συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Δεν έχει να κάνει με την τωρινή ομάδα, τη διοίκηση, τον προπονητή ή τους παίκτες. Αισθάνομαι ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Νομίζω πως τώρα ήρθε η ώρα. Αν δεν το κάνω τώρα, νομίζω πως δεν θα το κάνω ποτέ. Πρέπει να αποφασίσω αν θέλω να μείνω ή να φύγω ».

Ο άσος των Νάγκετς υπέγραψε με την ομάδα του Ντένβερ, τον Ιούλιο του 2006, 5ετές συμβόλαιο αξίας 80 εκατ. δολαρίων και τέσσερα χρόνια μετά σκέφτεται: «Δεν μπορώ να συνεχίσω να παίζω χωρίς να έχει βρεθεί λύση για το θέμα. Είναι αδύνατον να παίζω και παράλληλα να σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Δεν θα είμαι τόσο αποτελεσματικός όσο μπορώ», και συνέχισε τονίζοντας: «θα δούμε τι θα γίνει, αφήνω όλες μου τις επιλογές ανοιχτές».

Τελευταίες φήμες από τον φαντασμαγορικό χώρο του ΝΒΑ λένε πως το μυαλό του «Μέλλο» είναι στο… δαχτυλιδάκι. Τα λεφτά του Ντένβερ είναι καλά, όμως εκείνος αυτό που θέλει τώρα για τον εαυτό του είναι να ανάψει το πούρο στο τέλος της σεζόν.

Πηγή: gazzetta.gr