Η επόμενη εβδομάδα θα είναι μεγάλη… όχι μόνο για τον χριστιανισμό, αλλά και για τους «αιώνιους». Μάλιστα η εβδομάδα των «παθών» τους θα συνεχιστεί και μετά το Πάσχα, καθώς το πρόγραμμα των play offs της Ευρωλίγκας συνεχίζεται αδιάκοπα.

Ο προγραμματισμός της διοργανώτριας αρχής προβλέπει πως τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης θα γίνουν Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη, ενώ τα δεύτερα Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να αγωνίζονται σε Μαδρίτη ή Μόσχα (θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα στη 14η αγωνιστική του Top 16) σε διαφορετικές μέρες.

Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα θα υπάρχει… παύση, αλλά ακολουθεί Γολγοθάς. Οι «αιώνιοι» θα παίξουν σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ τη Δευτέρα του Πάσχα και-εφόσον χρειαστεί τέταρτο ματς-και την Τετάρτη του Πάσχα, ενώ αν η πρόκριση κριθεί σε πέμπτο ματς αυτό θα γίνει την Παρασκευή σε Μαδρίτη ή Μόσχα. Τα παιχνίδια την εβδομάδα μετά το Πάσχα συμπίπτουν την ίδια μέρα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί με την ολοκλήρωση του Top 16, το βράδυ της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται πως ο νικητής του «εμφυλίου» της Πέμπτης στο ΣΕΦ θα πάρει την τρίτη και ο ηττημένος την τέταρτη θέση. Πάντως ο αντίπαλος Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεν θα κριθεί από το μεταξύ τους ματς, αλλά από το τι θα κάνουν οι ισόβαθμες ΤΣΣΚΑ (παίζει την Πέμπτη με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ) και Ρεάλ (παίζει την Παρασκευή με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας). Αν Μοσχοβίτες και Μαδριλένοι έχουν ίδιο αποτέλεσμα και από τη στιγμή που στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν ίδια διαφορά, η τελική τους κατάταξη θα κριθεί από τη συνολική διαφορά πόντων (επίθεση-άμυνα) στα παιχνίδια του Top 16, όπου η «βασίλισσα» έχει σαφές προβάδισμα (+150 έναντι +127).

Πηγή: sport-fm.gr