Με γκολ του Μακέντα στο 41ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΟΦΗ σε φιλικό παιχνίδι.

Ο ρυθμός του παιχνιδιου ήταν αργός από τα πρώτα λεπτά, τα οποία πέρασαν χωρίς κάποια καλή φάση. Αυτή θα ερχόταν τελικά στο 21′ και θα ήταν για τον ΟΦΗ, αλλά ο Βαζ δεν κατάφερε να νικήσει τον Διούδη, ενώ στο 29′ οι Κρητικοί έφτασαν ακόμη πιο κοντά στο γκολ με το τετ α τετ του Φιγκεϊρέδο, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αντέδρασε και πάλι σωστά.

Το ίδιο έκανε και στο 35′ ο Διούδης στο σουτ του Σακόρ, για να έρθει τελικά το γκολ στην… απέναντι εστία, στο 41′, με το ωραίο κατέβασμα και τελείωμα του Μακέντα -για το 1-0 των πράσινων- μετά τη σέντρα του Σαβιέρ.

Οχι καλό το πρώτο ημίχρονο συνολικά, ακόμη χειρότερο το δεύτερο, αφού οι αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές είχαν ως συνέπεια να χαθεί η όποια ομοιογένεια -ας μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες είναι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας- και ο όποιος ρυθμός, με συνέπεια να μην υπάρξει κάποια άλλη τρομερή φάση.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Μαυρομμάτης, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Σερπέζης, Αγιούμπ, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Μακέντα.

Έπαιξαν και οι: Ξενόπουλος, Βέλεθ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Σαμαράς. Ιωαννίδης, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Εμμανουηλίδης, Λαζαρίδης.

ΟΦΗ: Γουάλι, Βούρος, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης, Ουές, Σακόρ, Σουρνάκης, Ναμπί, Βαζ, Σαρδινέρο, Φιγκεϊρέδο

Αγωνίστηκαν και οι: Μαρινάκης, Στάικος, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Σωτηρίου, Βαφέας, Διαμαντής, Γρίβας, Γκαργκατζαλίδης, Μίγγος.