Την ώρα που Τσέλσι και Άρσεναλ ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα, ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Κερέζο έρχεται να βάλει… φρένο στις ορέξεις των Λονδρέζων.

Ωστόσο για να γίνει ο «γάμος» θα χρειαστεί -ενδεχομένως- να πει το «ναι» και η ισπανική ομάδα, η οποία για την ώρα, δια στόματος του προέδρου της, δεν προτίθεται να πουλήσει τον καλύτερό της παίκτη.

Και λέμε ενδεχομένως να χρειαστεί να δώσει τη συγκατάθεσή της, γιατί υπάρχει πιθανότητα στο συμβόλαιο του παίκτη να έχει μπει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 33 εκατ. λιρών, οπότε οποιαδήποτε ομάδα καταβάλλει αυτό το ποσό έχει το δικαίωμα να κάνει δικό της τον Ντιέγκο Κόστα.

«Δεν νομίζω πως ο Ντιέγκο Κόστα θα φύγει το καλοκαίρι. Δεδομένα εμείς δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε και ούτε πρόκειται να τον χρησιμοποιήσουμε για να αποκτήσουμε κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή. Ποτέ δεν θα πουλήσουμε, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα σταματήσει τις ομάδες απ’ το να ασχολούνται με τους παίκτες μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ενρίκε Κερέζο απαντώντας παράλληλα στο σενάριο που υπάρχει να «χρησιμοποιηθεί» ο διεθνής φορ ως μοχλός πίεσης για να παραμείνει ο Κουρτουά (δανεικός απ’ την Τσέλσι) στην Μαδρίτη!

Πηγή: england365.gr