Δίχως τον Μλάντεν Πέτριτς θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (12/2, 17:00) εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Αν και υπήρχε η σκέψη ο Γιάννης Αναστασίου να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κροάτη επιθετικό στον προσεχή αγώνα, διότι ουσιαστικά έχει κριθεί η πρόκριση, τελικά δεν το έκανε πράξη.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ιατρικά, αλλά είναι πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, κάτι που συζητήθηκε στη μεταξύ προπονητή και παίκτη συνομιλία την προηγούμενη εβδομάδα.

Ατομικά προπονήθηκαν σήμερα (11/2) και οι Μέντες, Μπαϊράμι και δεν θα πάρουν επίσης μέρος στο ματς του Βόλου. Απόντες και οι Ζέκα, Νάνο, Σίλντεφελντ, Καπίνο και Μπεργκ για λόγους ξεκούρασης.

Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Όσοι αποκλείστηκαν από την αποστολή ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Αμπεΐντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ατζαγκούν, Λαγός, Μουζακίτης, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπαλμπόα.

Πηγή: sport-fm.gr