Ο Κέβιν Μιραλάς διανύει την καλύτερή του περίοδο στον Πειραιά, μέχρι στιγμής, και υπόσχεται ότι τα «καλύτερα έρχονται».

«Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Προσαρμόστηκα γρήγορα και είμαι πολύ χαρούμενος και δικαιωμένος για την επιλογή μου. Όταν έμαθα ότι έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό πήρα πληροφορίες από τον Ταυλαρίδη (συμπαίκτες στην Σεντ Ετιέν) και είμαι χαρούμενος που είχε δίκιο όταν μου είπε: ‘Πήγαινε. Μην το σκεφτείς.’ Και πήρα πολύ εύκολα την απόφαση να έρθω αφού ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη και φημισμένη ομάδα. Είχα βέβαια και άλλες προτάσεις από γαλλικές ομάδες, αλλά δεν με ενδιέφερε. »

Για το ότι στο Ολυμπιακό υπάρχουν αρκετοί παίκτες που αγωνίζονται στην επίθεση: «Μου αρέσει ο ανταγωνισμός. Είναι καλό που υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες σε μία θέση, γιατί έτσι αναγκάζεσαι να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στις προπονήσεις. Πρέπει να αποδείξεις στον προπονητή σου ότι αξίζεις και πως εσύ πρέπει να παίζεις.»

Για το ποιον προτιμά να έχει παρτενέρ στην επίθεση και με ποιον συνεργάζεται καλύτερα: «Ακόμα δεν έχουμε παίξει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ούτε με όλους τους συμπαίκτες μου και δεν μπορώ να ξέρω ποιος θα ήταν ο καλύτερος παρτενέρ. Στο γήπεδο συνεννοούμαι καλύτερα με δημιουργικούς παίκτες όπως ο Ριέρα και ο Ιμπαγάσα, αλλά και με τον Ντουντού. Αν έχεις καλές σχέσεις εκτός γηπέδου, αυτό βγαίνει και στο χορτάρι .»

Για τον Φετφατζίδη: «Είναι ένας παίκτης με τεράστια ποιότητα. Τον περιμένει ένα τεράστιο μέλλον αν δουλέψει. Είναι όμως ένα νέο παιδί και δεν πρέπει να τον φορτώνουμε με πίεση. Εγώ συνιστώ να τον αφήσουν να δουλέψει ήρεμα και με την ησυχία του»

Για το αν είχε προβλήματα με κάποιον προπονητή και αν υπάρχουν παίκτες από το Βέλγιο που θα πρότεινε στον Ολυμπιακό: « Όχι προβλήματα δεν είχα ποτέ με κανένα, από την ομάδα μου έφυγα γιατί εγώ το ήθελα, ο προπονητής μου είπε να μείνω. Υπάρχει Βέλγος παίκτης που θα πρότεινα, ο Εντέν Αζάρ, αλλά είναι πολύ ακριβός (σ.σ. γέλια). Έχω δείξει video στον Φετφατζίδη με το τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο, έχει ήδη βγει δύο φορές καλύτερος παίκτης στην Γαλλία. Ίσως μετά από μερικά χρόνια αν δουλέψει και πάρει τίτλους ο ‘Φέτφα’ να του μοιάσει».

Για τον Μπουμσόγκ και το ντέρμπι με ΠΑΟ: «Έσω σκοράρει απέναντι στον Μπουμσόγκ στο γαλλικό πρωτάθλημα, απέναντι στη Λιόν, και το θυμάμαι αυτό το γκολ. Θέλω να το ξανακάνω! Όλοι μου μιλάνε γι αυτό το ντέρμπι και θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο βασικός μας αντίπαλος για τον τίτλο.»

Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Πολύ όμορφη. Ήρεμη. Τα πάντα κυλούν πολύ αρμονικά στη ζωή μου στην Ελλάδα με τη γυναίκα μου. Ο καιρός είναι υπέροχος, η χώρα το ίδιο. Το απολαμβάνω».
πηγή: gazzetta