Στην κακή εκκίνηση του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Ατρόμητο, απέδωσε σε σημαντικό βαθμό, το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Περιστέρι, ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακό, μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, στάθηκε και στη δική του χαμένη ευκαιρία: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και στο τέλος ήμασταν πολύ επικίνδυνοι. Ίσως μπορούσα να τελειώσω το παιχνίδι, είχα την πιο κλασική ευκαιρία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, μιλώντας παράλληλα και για την ατυχία του Δημήτρη Σιόβα: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι ισοπαλίες. Μπορώ να πω ότι το παιχνίδι έγινε αντιαθλητικό, για αυτό θα ήθελα να πω να είναι πιο προσεκτικοί και οι διαιτητές και οι αντίπαλοι συμπαίκτες. Χθες αυτό που ζήσαμε ήταν συγκλονιστικό, όλοι είναι σοκαρισμένοι με τον τραυματισμό του Δημήτρη. Για αυτό θα ήθελα να είμαστε πιο προσεκτικοί. Θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι για τον Δημήτρη (σ.σ Σιόβα) και να του αφιερώσουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Όλη η ομάδα είμαστε δίπλα του, τον επισκεφθήκαμε στο νοσοκομείο. Τους μήνες που θα μείνει έξω θα είμαστε κοντά του. Είναι σημαντικό μέλος της ομάδας μας και θα τον στηρίξουμε μέχρι να γυρίσει, γιατί έχει στεναχωρηθεί παρά πολύ και για τον Ολυμπιακό και για την Εθνική».

Με την σειρά του ο Ντελβέν Εντινγκά, με την σειρά του, τόνισε πως το ματς πήγε πολύ στη δύναμη και την αντοχή κι έκρινε φυσιολογικό το αποτέλεσμα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αναμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος. Ο αντίπαλός μας έπαιξε αρκετά καλά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της δύναμης, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, το παιχνίδι πήγε αρκετά στην δύναμη κι εκεί προσπάθησε να βασίσει τις πιθανότητές του για να πάρει κάτι καλό. Εμείς από την άλλη είχαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε σε γκολ, σε προβάδισμα και όταν συμβαίνει αυτό το 0-0 μπορεί να θεωρείται ένα νορμάλ αποτέλεσμα».

Πηγή: sport-fm.gr