Χωρίς τους Σανέλ Γιάχιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο θα ταξιδέψει η αποστολή της ΑΕΚ στο Βέλγιο για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Άντερλεχτ.

Ο Γιάχιτς υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο και η διάγνωση έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση πελματιαίας απονεύρωσης. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε θεραπεία την Τρίτη και θα μείνει για τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων. Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκαναν ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Νίκος Γεωργέας, ενώ ο Χρήστος Πατσατζόγλου συνεχίζει τη φαρμακευτική αγωγή λόγω της ιγμορίτιδας που τον ταλαιπωρεί. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τους 19 παίκτες οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο για τον αγώνα με την Άντερλεχτ. Πρόκειται για τους Σάχα, Αραμπατζή, Μανωλά, Δέλλα, Αργυρίου, Καράμπελα, Νταντόμο, Λαγό, Καλαμιώτη, Γκέντσογλου, Μάκο, Ντιόπ, Καφέ, Λεονάρντο, Σκόκο, Έντερ, Τζεμπούρ, Μπλάνκο, Μπερνς.

Η αποστολής της ΑΕΚ αναχωρεί στις 10 το πρωί της Τετάρτης για τις Βρυξέλλες.

Εκπρόσωπος της Άντερλεχτ θα βρεθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου (21.00) στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για την έβδομη αγωνιστική της Super League.

Πηγή: gazzetta.gr