Στα επίπεδα των συμπατριωτών του που έχουν φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Μπαρτσελόνα θέλει να κινηθεί ο Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο Βραζιλιάνος στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

«Ο Ροναλντίνιο έγραψε ιστορία στην Μπαρτσελόνα και αυτά που έκανε μέσα στο γήπεδο ήταν εκπληκτικά», τόνισε ο 21χρονος εξτρέμ των Καταλανών και πρόσθεσε:

«Ο Ρονάλντο επέλεξε το δικό του στιλ παιχνιδιού, όπως και οι Ρομάριο, Ριβάντο είχαν τον δικό τους τρόπο. Έτσι και εγώ έχω διαφορετικό στιλ. Όμως θέλω να πετύχω το μεγαλείο που καταφέρανε στην ομάδα».

Ακόμα ο Βραζιλιάνος άσος αναφέρθηκε και στον Ντάνι Άλβες, ο οποίος ήταν αυτός που τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στη Βαρκελώνη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου:

«Πάντα πρέπει να έχεις ένα καλό φίλο μαζί σου για να σε βοηθήσει με τα πράγματα που χρειάζεσαι. Εγώ είχα τον Ντάνι (Άλβες), ο οποίος ήταν σημαντικός για εμένα στην προσπάθεια που έκανα να προσαρμοστώ στη Μπαρτσελόνα», κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νεϊμάρ σε 20 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Καταλανών έχει σημειώσει πέντε τέρματα.

Πηγή: sport-fm.gr