Στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στα αντίστοιχα ημίχρονα της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα μετά την ισοπαλία στη Ριζούπολη στάθηκε ο Μέντες Ντα Σίλβα.

Ο Ολλανδός μέσος τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν οι «πράσινοι» και στάθηκε στο ότι μια νέα ομάδα θα πρέπει να βρει με τον καιρό την εμπειρία να τελειώνει τις φάσεις, θέτοντας ως στόχο τη συμμετοχή στην Ευρώπη τη νέα αγωνιστική περίοδο και το καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ.

Αναλυτικά: «Είχαμε δυο διαφορετικές εικόνες στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε καλά και προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε το ματς. Είχαμε ευκαιρίες για να τα καταφέρουμε. Μετά το 1-1, το παιχνίδι άλλαξε εντελώς, όμως πρέπει να δούμε αυτό το αποτέλεσμα ως μάθημα για τη συνέχεια.

Ένα δεύτερο γκολ θα είχε κάνει πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Είμαστε νέα ομάδα και πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια όταν πρέπει. Είναι κάτι που θα έρθει μαζί με την εμπειρία των νεότερων παικτών μας.

Πρέπει να παίξουμε στην Ευρώπη του χρόνου, έτσι θα πρέπει να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα. Θα είμαι ευχαριστημένος αν φτάσουμε στα πλέι οφ και πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα για να το πετύχουμε αυτό. Έχασα τα πρώτα τέσσερα ματς, αλλά είδα όλες τις ομάδες και νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε στα πλέι οφ».

Ο Τάσος Λαγός συμπλήρωσε πως: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, που ήμασταν λίγο καλύτεροι, προηγηθήκαμε. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά ήμασταν ατομιστές. Στο δεύτερο ημίχρονο, αιφνιδιαστήκαμε. Θέλαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε.

Δεν έχω καθαρή εικόνα για τη φάση, αλλά δεν πιστεύω ότι ο Μπεργκ έπεσε στα καλά καθούμενα, ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει. Τώρα, στόχος μας είναι μέχρι τις γιορτές να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να είμαστε όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Πηγή: sport-fm.gr