Την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν ανακοίνωσε η Ίντερ, με τον παίκτη να αφήνει το Λονδίνο και την Τότεναμ μετά από εξήμισι χρόνια, ώστε να φορέσει τα νερατζούρι.

Ο σύλλογος της Λομβαρδίας, στα πλαίσια της παρουσίασης του Δανού μεσοεπιθετικού, δημοσιοποίησε το εκπληκτικό βίντεο για τις ανάγκες της παρουσίασής του, με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει τον ρόλο του ηθοποιού στη Σκάλα του Μιλάνου.

«Ορισμένα όνειρα, μπορούν να σε πάνε σε μέρη που δεν έχεις ξαναπάει. Σε κάνουν να δεις πράγματα που δεν πίστευες ότι θα μπορούσες να δεις. Ορισμένα όνειρα, φαντάζουν πιο ζωντανά και από την πραγματικότητα. Αλλά, ακόμα κι αν παραμένουν όνειρα, εύχεσαι να μην ξυπνούσες ποτέ. Αυτό το όνειρο, όμως, δεν είναι για όλους… Είναι πραγματικό», ακούγεται να λέει ο Έρικσεν.

Επίσης, ο Δανός μεσοεπιθετικός έγραψε και ένα μήνυμα που αναφέρεται στην πρώην του ομάδα, έστω κι αν άργησε περίπου μια ημέρα. «Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω… Δεν είχα το χρόνο να σας αποχαιρετήσω, αν και η αλήθεια είναι ότι έπαιξα πολλά ματς, στα οποία υπήρχε η αίσθηση ότι την επόμενη μέρα θα έφευγα. Έχω τόσες πολλές μοναδικές εμπειρίες σε αυτά τα 6,5 χρόνια που ήμουν στην Τότεναμ», αναφέρεται σχετικά.

Και προστίθεται: «Απόλαυσα κάθε μέρα στο προπονητικό κέντρο και τα παιχνίδια στο γήπεδό μας, όμως, μερικές φορές απλά θέλεις κάτι καινούργιο. Οπότε, φίλοι των spurs, ήταν χαρά μου που έπαιξα για την ομάδα αυτή και μακάρι να τα ξαναπούμε στο μέλλον.

Σας εύχομαι τα καλύτερα,

Κρίστιαν».