Χωρίς τον γνωστό χαμό που επικρατεί στις πτήσεις αποστολών του ΠΑΟΚ, παρουσία των οπαδών του στο αεροπλάνο, αναχώρησαν ο Χουμπ Στέφενς και οι παίκτες του για την Ολλανδία, όπου θα αντιμετωπίσει την Άλκμααρ για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στην Τούμπα και στις εννιά το πρωί έφτασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όμως εκεί δεν είχαν την γνωστή «ώθηση» του κόσμου τους.

Αυτό οφείλεται στην σχετική απόφαση που έλαβε η διοίκηση του συλλόγου. Σε αυτό υπάρχουν μόνο η αποστολή με όλους τους επιτελείς, οι Τσιστιακόφ, Βρύζας και Ποικιλίδης, τρεις- τέσσερις πρώην παράγοντες, αλλά και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ στις 13:00 κι από εκεί να μεταβεί οδικώς για την πόλη του Άλκμααρ.

Όσον αφορά τώρα το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολλανδός τεχνικός έχει κατασταλάξει για την ενδεκάδα του αυριανού παιχνιδιού. Για ποιον λόγο δεν πήρε τον Βούκιτς και πάει Ολλανδία ο Νίνης. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Ο 60χρονος προπονητής θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 6 το απόγευμα και μία ώρα αργότερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση των Θεσσαλονικέων στο «AFAS Stadium».

Από την πλευρά της, η ΑΖ θα προπονηθεί στις 12.00, ενώ η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για τις 14:30.

Πηγή: sport-fm.gr