Να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των οπαδών της Άρσεναλ πραγματοποιώντας μία εμφάνιση υψηλού επιπέδου θέλει από τον Νίκλας Μπέντνερ, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Δανός, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Άρσεναλ για το παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, για το Λιγκ Καπ και ο Αρσέν Βενγκέρ πιστεύει πως αν καταφέρει να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση, θα κερδίσει και πάλι το χειροκρότημα του κόσμου.

Το αξιοσημείωτο είναι πως αν ο Μπέντνερ αγωνιστεί σήμερα, θα είναι η πρώτη του εμφάνιση με την Άρσεναλ από τις 5 Μαρτίου του 2011!

«Οι οπαδοί σε συγχωρούν αν δουν ότι πραγματοποιείς καλές εμφανίσεις μέσα στο γήπεδο. Αυτό θέλουν. Πιστεύω πως οι οπαδοί μας θα έχουν θετική συμπεριφορά απέναντι στον Μπέντνερ και θα τον στηρίξουν. Αυτό μπορείς να το δημιουργήσεις μόνο με τις εμφανίσεις σου», δήλωσε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός.

«Έχει καλή συμπεριφορά στην προπόνηση, δουλεύει σκληρά. Τώρα μπορεί να πείσει τον καθένα. Πιστεύουμε στις ικανότητές του. Εγώ προσωπικά πιστεύω», τόνισε και κατέληξε ο Βενγκέρ.

Πηγή: england365.gr