Αποφασισμένοι να αγωνιστούν στα γήπεδα της Βραζιλίας το επόμενο καλοκαίρι είναι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας.

Αυτό έχει λίγη σημασία μπροστά στο κλίμα που επικρατεί στα «γαλανόλευκα» αποδυτήρια και την ομαδικότητα που δείχνουν οι διεθνείς.

Μόλις ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε είδαμε έναν «πανηγυρισμό ομάδας» και δεν κάθισε ο κάθε παίκτης να πανηγυρίσει μόνος του.

Ο διεθνής φορ πήγε στο μέρος του Τοροσίδη (έκανε την ασίστ), και μαζί έτρεξαν προς τον Κατσουράνη που είχε βγάλει την αρχική πάσα. Υπό μορφή… χιονοστιβάδας ακολούθησαν οι υπόλοιποι. Μέχρι και ο ελληνικός πάγκος άδεια!

Αυτό δείχνει ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα λειτουργεί ως συμπαγές σύνολο, χωρίς να μπορεί κάποιος απέξω να παρεισφρήσει σε αυτό.

Για αυτό τον λόγο οι διεθνείς ενοχλήθηκαν όταν είδαν άσχημες κριτικές για ορισμένους συμπαίκτες τους. Εκνευρίζονταν, δηλαδή, οι μεν επειδή ένιωθαν ότι μπαίνουν στο στόχαστρο οι δε.

Από εκεί και πέρα, ο Φερνάντο Σάντος και οι παίκτες του προετοιμάζονται για τον κρίσιμο – επίσης – αγώνα με την Λετονία στο «Καραϊσκάκη».

Στην Εθνική ελπίζουν την ερχόμενη Τρίτη να έχουν κοντά τους Έλληνες φιλάθλους, ώστε να έχουν ακόμη ένα «όπλο» στη μάχη που δίνουν για να πάρουν την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Πηγή: Sport-fm.gr