Ο Σούλης Μαρκόπουλος θεωρείται παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «κίτρινων», καθώς παραιτήθηκε, κάτι που έγινε δεκτό από τη διοίκηση.

Ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε τρίτο ενικό στις χθεσινές δηλώσεις του μετά την ήττα του Άρη από τον Πανιώνιο, δείχνοντας με πολύ ξεκάθαρο τρόπο την απόφαση παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 70χρονος προπονητής επισημοποίησε την απόφασή του στους ανθρώπους της ΚΑΕ τη Δευτέρα το πρωί καθώς ένιωσε ότι πρέπει να γίνουν συντριπτικές αλλαγές στην ομάδα μπάσκετ και υπό αυτό το πρίσμα, αποφάσισε τη δική του αποχώρηση από την ομάδα.

Στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης ανέφερε: «Ο Σούλης Μαρκόπουλος υπέβαλε σήμερα (09/12) στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρη Παπαγεωργίου την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία έγινε δεκτή σε συνεννόηση με τον Μεγαλομέτοχο της Κ.Α.Ε., Δημήτρη Γουλιέλμο. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον κ. Μαρκόπουλο για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή: gazzetta.gr