Εντός της ημέρας κρίνεται η μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ, η οποία φέρεται να δίνει 3 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Το παραπάνω ποσό καλύπτει τις απαιτήσεις του «τριφυλλιού» και αν ο 19χρονος μεσοεπιθετικός περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στον αγγλικό σύλλογο.

Η ομάδα του Πάολο Ντι Κάνιο είχε καταθέσει πρόταση και για τον δανεισμό του διεθνούς άσου, ενώ οι προσφορές της ήταν κατά πολύ χαμηλότερες από τη συγκεκριμένη, και οι «πράσινοι» είχαν απαντήσει αρνητικά.

Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν παρασκηνιακές επαφές του Νταμπίζα με τη διοίκηση της Σάντερλαντ, η οποία επανήλθε την συγκεκριμένη προσφορά και τελικά επήλθε συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους και ο Μαυρίας αναχώρησε ευτυχισμένος για την Αγγλία.

Εφόσον όλα πάνε καλά στην υπόθεση του νεαρού άσου, τότε θα μπει «ζεστό» χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ και θα μπορέσουν να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Σήμερα θα φτάσει στην Ελλάδα ο Ατζαγκούν, όμως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για ακόμη δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιάννη Αναστασίου.

Ανοιχτό παραμένει ακόμα το θέμα του Ντάνιελ Πράνιτς, ενώ υπάρχουν φήμες πως το «τριφύλλι» μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Επίσης, οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν υπ’ όψη τους έναν κεντρικό χαφ που είναι ελεύθερος και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις.

Πηγή: sport-fm.gr