Στον πάγκο μέχρι το 63’ της χθεσινής αναμέτρησης άφησε ο Χεράρδο Μαρτίνο τον Νεϊμάρ, ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου».

Το παιχνίδι με την Λεβάντε είχε κριθεί (εκείνη τη στιγμή το σκορ ήταν στο 6-0) από νωρίς και η απόδοση του Βραζιλιάνου επιθετικού κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Η επίδειξη τεχνικής και μία κίτρινη κάρτα ήταν ό,τι έκανε στο χθεσινό ματς ο 21χρονος φορ στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Ο Αργεντινός προπονητής είχε προαναγγείλει από το Σάββατο πως δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ως βασικός τον Νεϊμάρ: «Θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αν και δεν είναι ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Σίγουρα θα είναι σύντομα διαθέσιμος».

Ο διεθνής άσος αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στις αμυγδαλές, όπως του δημιούργησε πρόβλημα στον αίμα, και αισθανόταν κουρασμένος και διαπιστώθηκε πως του λείπει σίδηρος.

Εκτός από τον Νεϊμάρ, ο Μαρτίνο άφησε στον πάγκο τον Αντρές Ινιέστα και τον Ζόρντι Άλμπα, οι οποίοι την Τετάρτη αγωνίστηκαν με την εθνική Ισπανίας στη φιλική αναμέτρηση με το Εκουαδόρ.

Πηγή: sport-fm