Ο κακός χαμός γίνεται ανά την Ευρώπη με τα σενάρια που αφορούν τους παίκτες της Ανζί. Από την πρώτη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση για δραστική μείωση του μπάτζετ, οι ομάδες… ξεσκόνισαν τα χρηματοκιβώτιά τους για να δουν αν υπάρχει ρευστό, ούτως ώστε να αποκτηθούν οι αστέρες του ρωσικού συλλόγου.

Και μάλλον, οι πρώτες αποχωρήσεις είναι προ των πυλών. Σύμφωνα με τα ρωσικά δημοσιεύματα, δεν είναι απίθανο μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν ήδη αποχωρήσει τρεις παίκτες. Πρόκειται για τους Ντενίσοφ, Ζιρκόφ και Κοκόριν, οι οποίοι είναι μια… ανάσα από την Ντιναμό Μόσχας.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, η διοίκηση της Ανζί έχει αποφασίσει να ξεπουλήσει πρώτα τα «βαριά» συμβόλαια των γηγενών ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα αστέρια. Ο Λασανά Ντιαρά έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να φύγει, με την Μονακό να φέρεται πως εξετάζει την απόκτηση του πρώην άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Φυσικά, τα «καυτά» ονόματα είναι δύο. Γουίλιαν και Ετό. Για τον Βραζιλιάνο άσο έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες πως είναι στόχος των Λίβερπουλ και Τότεναμ. Φυσικά για να γίνει το deal, οι αγγλικές ομάδες θα χρειαστεί να βγάλουν γύρω στα 35 εκατ. ευρώ από τα ταμεία τους. Θεωρητικά οι Λονδρέζοι μπορούν να προσφέρουν στον παίκτη το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, όμως και για τις δύο ομάδες αποτελεί ερωτηματικό αν θα διαθέσουν τόσο μεγάλο ποσό.

Όσον αφορά τον Ετό, ο Καμερουνέζος ήδη… μαζεύει βαλίτσες. Η αποχώρησή του είναι δεδομένη από την Ανζί. Το πότε, όμως, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα. Άλλοι μιλάνε για αποδέσμευση εντός των προσεχών ημερών, άλλοι για τον προσεχή Δεκέμβριο. «Μυστήριο» αποτελεί και το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ίντερ και Τσέλσι φέρεται να έχουν ένα προβάδισμα σε σχέση με άλλες ομάδες που έχουν «ακουστεί» (Μίλαν, Φενέρμπαχτσε, Νάπολι). Πάντως για τους «μπλε», ο Γουέιν Ρούνεϊ αποτελεί πρώτη επιλογή για την επίθεση…

Πηγή: sport-fm.gr