Η μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ «χάλασε» και μαζί της χάθηκαν για τον Παναθηναϊκό τα 3 εκατ. ευρώ που επρόκειτο να εισπράξει (εκ των οποίων το 1,5 εκατ. ευρώ θα έμπαινε άμεσα στα ταμεία). Παρ’ όλα αυτά, τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας δεν φαίνεται να επηρεάζονται και προχωρούν κανονικά.

Πιο κοντά είναι η μεταγραφή του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Η Ντιναμό Μόσχας πρόβαλε κάποιες απαιτήσεις για τον Κροάτη αμυντικό, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα αποδεσμεύσει τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί με τον 32χρονο άσο να υπογράφει για τρία χρόνια.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα και για τους Ντάνιελ Πράνιτς και Μαχαμαντού Ντιαρά, δύο περιπτώσεις που ίσως καθυστερήσουν περισσότερο ή λιγότερο. Για τον Κροάτη αριστεροπόδαρο εσωτερικό χαφ αναμένονται εξελίξεις στο τέλος της εβδομάδας και το πιθανότερο είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας να τον αφήσει ελεύθερο δίνοντάς του μια καλή αποζημίωση που θα του επιτρέπει να υπογράψει στον Παναθηναϊκό μειώνοντας το κασέ του. Όσον αφορά στον μεσοαμυντικό από το Μάλι, ζήτησε μια μικρή διορία καθώς εξακολουθεί να αναζητεί πρόταση σε Αγγλία ή Γαλλία, αλλά όσο δεν βρίσκει κάτι καλό τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες του «τριφυλλιού».

Οι δύο εναπομείνασες κινήσεις δεν αποτελούν προτεραιότητα. Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν αρέσει, αλλά αποτελεί μία κίνηση με προοπτική και για να αποκτηθεί θα πρέπει η Ντόλφινς να ρίξει τις απαιτήσεις της για τον 20χρονο Νιγηριανό στα επίπεδα των χρημάτων που προσφέρει ο Παναθηναϊκός και που δεν ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ. Για τον αναπληρωματικό φορ, μετά την απόκτηση του Νίκου Καρέλη και την παραμονή του Χάρη Μαυρία δεν αποκλείεται τελικά να μην γίνει προσθήκη.

* Προπονήσεις με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται θα αρχίσει ο Κουίνσι, που δεν βρήκε συμβόλαιο στην Αγγλία. Ο μάνατζερ του Γκανέζου εξτρέμ προσπαθεί να τον προωθήσει στην Τουρκία.

Πηγή: sport-fm.gr