Ο Πέρο Άντιτς, μετά τις δύο σερί Ευρωλίγκες που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό, ήθελε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και αυτή του την προσφέρουν… απλόχερα οι Χοκς.

«Έπειτα από την κατάκτηση δύο τίτλων της Ευρωλίγκας, χρειαζόμουν μία νέα πρόκληση. Όταν ο κόουτς Μάικ (σ.σ. Μπούντενχολζερ) επικοινώνησε μαζί μου, ούτε καν σκέφτηκα τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στην Ευρώπη. Αμέσως του είπα πως θα ήταν τιμή μου να βρίσκομαι εδώ και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου», δήλωσε αρχικά ο Πέρο Άντιτς στην «Atlanta Journal-Constitution» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν λέω πως θα έρθω και θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ: Θα σκοράρω, θα πάρω ριμπάουντ, θα παίξω άμυνα, οτιδήποτε, αρκεί να είμαι μέλος της ομάδος και να τη βοηθήσει να νικάει, ώστε όλοι να είμαι ευτυχισμένοι».

Όμως, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε και στο επίσημο κανάλι των Χοκς, όπου μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το αν θα έκανε ποτέ τατουάζ το σήμα της ομάδας από την Ατλάντα: «Θα δούμε. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται στο μέλλον».

Πηγή: Sport-fm.gr