Ακόμα και αύριο μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του μέσου του Παναθηναϊκού, Χάρη Μαυρία, στη Σάντερλαντ! Ο 19χρονος αναμένεται να βρεθεί στις εγκαταστάσεις της αγγλικής ομάδας, να περάσει από τις απαρραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες οι «μαυρόγατες» έχουν συμφωνήσει με το «τριφύλλι» για την απόκτηση του ταλαντούχου Έλληνα έναντι του ποσού των 2,5 εκατομμυρίων λιρών.

Μέχρι και σήμερα, ο Μαυρίας δεν έχει κληθεί από τους Άγγλους για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με αποτέλεσμα πολλοί να σπεύσουν να μιλήσουν ακόμα και για «ναυάγιο» της μεταγραφής.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, αφού η αναβολή της μετακίνησης του Μαυρία στο «Νησί», οφείλεται στην αλλαγή του ιατρικού επιτελείου της Σάντερλαντ, το οποίο θα πρέπει να εξετάσει τον νεαρό μέσο.

Ήδη το νέο ιατρικό τιμ «έκοψε» τον Τζίνο Περούτζι, στον οποίο βρήκαν πρόβλημα στους συνδέσμους και πλέον φαίνεται πως ήρθε η ώρα για τον Χάρη Μαυρία να εξεταστεί από τους αρομόδιους ιατρούς για να ολοκληρωθεί στη συνέχεια η «μετακόμισή» του στο «Στάδιο του Φωτός».

Η άφιξη του 19χρονου στο «Γουεαρσάιντ» αναμένεται την Πέμπτη (25/7), ημέρα όπου είναι πολύ πιθανή ακόμα και η ανακοίνωσή του από τις «μαυρόγατες».

Πηγή: england365.gr