Ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάνθος Πουλινάκης, πριν αποχωρήσει η ομάδα για την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Μάλιστα, ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ υπογράμμισε πως παρά τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν από τον κόσμο, λόγω τον μεταγραφών που έχουν πραγματοποιηθεί, δεν θα πρέπει να είναι στόχος της ομάδας, προς το παρόν τουλάχιστον, η έξοδος στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνθου Πουλινάκη την Τετάρτη το πρωί (17/07) στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»:

Για το τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε μεταγραφικά από τον ΟΦΗ:

«Αυτά κυρίως είναι θέματα του προπονητή. Σίγουρα περιμένουμε ένα στόπερ ακόμα και ανάλογα πως θα πάει η ομάδα στην Ολλανδία θα δούμε αν χρειάζεται να αφαιρέσουμε κάτι η να προσθέσουμε».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα για το ρόστερ της νέας χρονιάς:

«Το καλό είναι ότι ο σχεδιασμός μας βγήκε σε μεγάλο βαθμό. Φεύγουμε για την Ολλανδία και κατά 80 με 90% έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Ευελπιστούμε μέσα στο γήπεδο η ομάδα να δείξει ένα καλό πρόσωπο και να αποδείξει ότι οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν ήταν καλές για την ομάδα».

Για την περίπτωση του Καράσκο και αν συνεχίζει να απασχολεί μεταγραφικά τον ΟΦΗ:

«Τον Καράσκο τον ξέρουμε σαν ποδοσφαιριστή, τον έχουμε παρακολουθήσει και είναι μια πολύ καλή περίπτωση για τον ΟΦΗ. Είναι θέμα ποσότητας παικτών αυτή την στιγμή και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει με την περίπτωσή του, ανάλογα και με το τι θα μας πει ο προπονητής από την εικόνα που θα έχει στα φιλικά στην Ολλανδία».

Για το αν υπάρχει αυτή τη στιγμή πρόταση για κάποιον από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του συλλόγου:

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόταση για κάποιο παίκτη της ομάδας μας. Αν υπάρξει όμως στο επόμενο διάστημα το συζητάμε».

Για τις μεγάλες προσδοκίες και τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τον κόσμο για την ομάδα τη νέα χρονιά:

«Μεγάλες απαιτήσεις από εμάς προσωπικά ποτέ δεν έχουν μπει. Ακούω διάφορα πράγματα για Ευρώπη αλλά θα πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Το σημαντικό είναι ότι μας βγήκανε κάποια πράγματα στις μεταγραφές, και δεν ξεφύγαμε οικονομικά, γιατί αυτό είναι το μέλημα μας , από την αρχή που αναλάβαμε την ομάδα. Αν αυτά τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες που έχουμε εμείς, τότε η ομάδα θα μπορέσει να κάνει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή σεζόν. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη για Ευρώπη. Η ομάδα πρέπει σιγά- σιγά να χτιστεί και οργανωτικά και αγωνιστικά ώστε κάθε χρόνο να πηγαίνουμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει λοιπόν να κρατάμε χαμηλούς τόνους, να πηγαίνουμε στο γήπεδο να χαιρόμαστε την ομάδα και να γεμίζει το “Γεντί Κουλέ”. Είναι σίγουρα καλό αυτή την στιγμή ότι υπάρχει ένας ενθουσιασμός. Από εκεί και πέρα χρειάζεται υπομονή και επιμονή και ο καθένας να κάνει καλά την δουλειά του στον τομέα που του αναλογεί».

Για το αν υπάρχει κάποιο νεότερο από το φιλικό που ψάχνει ο ΟΦΗ με ομάδα του εξωτερικού για τις 4 Αυγούστου στο «Γεντί Κουλέ»:

«Είμαστε σε επαφές με κάποιες ομάδες του εξωτερικού και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχουμε κλείσει αυτό το σημαντικό φιλικό».

Πηγή: sport-fm.gr