Το ταξίδι του Αδαμίδη είχε προορισμό τη Γαλλία προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία με το όνομα έκπληξη που ακουγόταν από τη Δευτέρα! Η έκπληξη είναι ο Πολ Λε Γκουέν, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Σταύρου Αδαμίδη για τον πάγκο της ΑΕΚ!

Αξίζει να σημειωθεί πως την Παρασκευή, ο Αδαμίδης μίλησε στο Παρίσι με τον Γάλλο προπονητή και τον εκπρόσωπό του και διαπίστωσε πως υπήρξε πρόσφορο έδαφος! Ναι μεν η οικονομική διαφορά υπάρχει, ωστόσο φαίνεται πως αυτή μπορεί να καλυφθεί.

Το ταξίδι του προέδρου της ΑΕΚ, που αποκάλυψε πρώτο το gazzetta.gr, θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Οι συζητήσεις με την πλευρά Λε Γκουέν ξεκίνησαν την Τρίτη και θα συνεχιστούν και την Τετάρτη, με το περιβάλλον του Γάλλου τεχνικού να επιβεβαιώνει τις επαφές που έγιναν στο Παρίσι, δύο ώρες μακριά από το σπίτι του που βρίσκεται στην Ρεν. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως ο Λε Γκουέν δέχτηκε πολλές κλήσεις από Έλληνες δημοσιογράφους και δήλωνε την έκπληξη του για το γεγονός!

Πάντως, από την ΠΑΕ δινόταν επισήμως πως νεότερα αναμένεται να υπάρξουν μέχρι την Τετάρτη το βράδυ καθώς μέχρι τότε θα έχουν παρθεί όλες οι αποφάσεις. Άλλωστε, την Δευτέρα από το περιβάλλον του Αδαμίδη, τονιζόταν πως η ΑΕΚ θα έχει οριστικά προπονητή την Τετάρτη. Επομένως, μέσα στο επόμενο 24ωρο, η «Ένωση» θα πρέπει να έχει βρει τον διάδοχο του Μπάγεβιτς.

Δεν βιάζεται ο Γάλλος

Η τελευταία ομάδα του Λε Γκουέν ήταν η Εθνική του Καμερούν, η οποία δεν κατάφερε να διακριθεί στο πρώτο αφρικάνικο Μουντιάλ. Από το καλοκαίρι, λοιπόν, μέχρι και τώρα, ο 46χρονος τεχνικός δεν έχει βρεθεί στον πάγκο κάποιας ομάδας και από το περιβάλλον του τονίζεται πως δεν βιάζεται να επιστρέψει στην… ενεργό δράση. Παράλληλα, εκτός από την ΑΕΚ, η πλευρά Λε Γκουέν διαρρέει πως υπάρχουν επαφές και με άλλες ομάδες.

Σταντ μπάι ο Χιμένεθ

Όσο για την περίπτωση Χιμένεθ, σαφώς και δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωσή του. Αν υπάρξει οριστικό ναυάγιο στις επαφές με τον Λε Γκουέν, τότε ο Ισπανός θα γίνει και πάλι το φαβορί για τον πάγκο. Παράλληλα, δεν έχει «καεί» και το χαρτί του Πάουλο Σόουζα ο οποίος πάντως φαίνεται να αποτελεί αυτή την στιγμή την τρίτη λύση.

«Μιλάμε με τρεις προπονητές»

Στο μεταξύ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και εκπρόσωπός της στην Super League, κ. Κωνσταντινίδης, δήλωνε σε πηγαδάκια μετά το τέλος του ΔΣ πως η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις προπονητές: «Πιέζουμε για να τελειώσει το θέμα σήμερα ή το αργότερο αύριο. Αυτή τη στιγμή μιλάμε με τρεις προπονητές, με την ίδια έμφαση και στους τρεις. Αυτός που θα πάρουμε θα είναι καλός προπονητής και επιτυχημένος μέχρι σήμερα», ήταν η τοποθέτηση του κ. Κωνσταντινίδη.

Πηγή: gazzetta.gr