Είναι ένας από τους παίκτες της Αϊντχόφεν που ενδιαφέρουν αρκετές ομάδες της Ευρώπης. Πληροφορίες που φτάνουν από την Ολλανδία κάνουν λόγο για σίγουρη αποχώρησή του από την ομάδα. Ο Κέβιν Στρούτμαν, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα, επιβεβαίωσε πως προτίθεται να αποχωρήσει, αλλά δεν ξεκαθάρισε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Ξέρω πως αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για μένα. Μπορεί να μην είναι οι πέντε ή οι έξι καλύτερες του κόσμου, αλλά είναι σημαντικές. Κάποιες από αυτές είναι ρωσικές. Όμως δεν θέλω να παίξω εκεί. Ίσως αυτή να είναι η μοναδική απαίτησή μου. Προτιμώ ένα πρωτάθλημα της κεντρικής Ευρώπης, ώστε να μπορεί ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας να με παρακολουθεί. Θέλω να παίξω στο επόμενο Μουντιάλ και αν πάω στη Ρωσία, αυτό θα είναι δύσκολο», σημείωσε ο μέσος της Αϊντχόφεν.

Το πρώτο κριτήριο για την επιλογή της επόμενης ομάδας της καριέρας του το μάθαμε. Τα υπόλοιπα ποια είναι; «Το σημαντικό είναι να συναινέσει η Αϊντχόφεν στη μεταγραφή μου. Συνεπώς, πρώτα πρέπει να συμφωνήσουν οι δύο σύλλογοι και έπειτα θα δω. Πάντως δεν βιάζομαι. Θέλω να αποφασίσω με καθαρό μυαλό και χωρίς βιασύνη. Αν κάνω ένα τόσο σημαντικό βήμα, πρέπει να το μελετήσω πολύ», τόνισε ο Στρούτμαν, δείχνοντας πως δεν αγχώνεται για την ώρα.

Από τα λόγια του προκύπτει πως η αποχώρησή του από τον ολλανδικό σύλλογο είναι πιθανή, αλλά όχι σίγουρη. «Πράγματι. Θα πρέπει να συμφωνήσει η διοίκηση της ομάδας μου για την παραχώρησή μου. Αν αυτό δεν γίνει, δεν προβληματίζομαι. Θα συνεχίσω στην Αϊντχόφεν και θα δώσω τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της», ξεκαθάρισε ο Κέβιν Στρούτμαν ως σωστός επαγγελματίας.

Πηγή: sport-fm.gr