Μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα (1-1) στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι «αιωνίων» για την 4η αγωνιστική της Super League 1, αλλά η αρκετά βελτιωμένη εικόνα της ομάδας και μάλιστα κόντρα σε έναν αντίπαλο που πριν την έναρξη του αγώνα είχε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, αναπτέρωσε τις ελπίδες για κάτι καλό στη σεζόν.

Ο Νίκος Νταμπίζας έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλε το «τριφύλλι» και την προσπάθεια που έγινε κόντρα στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος του παιχνιδιού επισκέφθηκε τα αποδυτήρια για να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες και να τους εκφράσει τη στήριξή του, δίνοντας σύνθημα για ανάλογη και καλύτερη συνέχεια.

«Συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Είμαστε όλοι μαζί στα σκ… και όλοι μαζί στα θετικά. Συνεχίζουμε ενωμένοι για να βγούμε από το τέλμα », φέρεται να είπε στους ποδοσφαιριστές ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη».

Ο Γιώργος Δώνης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, δείγμα της στήριξης που απολαμβάνει από τους παίκτες, λίγες ημέρες αφότου εξέφρασε και δημόσια τις σκέψεις του για το ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Ωστόσο, βάσει της στήριξης που έλαβε τόσο από τον Νταμπίζα όσο και από τους παίκτες, δεδομένα αυτήν τη στιγμή αισθάνεται αρκετά πιο άνετα στον πάγκο του «τριφυλλιού».