Με τις εμφανίσεις του στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ εξέπληξε την Ευρώπη και έγινε ευρύτερα γνωστός. Ο Ίσκο ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν την περασμένη περίοδο και προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, οι οποίες είναι έτοιμες να καταθέσουν τις προτάσεις τους στη Μάλαγα προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πως έχει ξεκαθαρίσει τις επιθυμίες του, οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με συγκεκριμένη ομάδα, αλλά με συγκεκριμένο προπονητή. «Ο Πελεγκρίνι είναι σαν πατέρας μου. Με δίδαξε πολλά και η εξέλιξή μου οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στη δική του δουλειά. Θα ήθελα, λοιπόν, να συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Χιλιανό, όπου κι αν πάει αυτός. Με εμπνέει και με κάνει να παίζω χωρίς άγχος, κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό», τόνισε ο ποδοσφαιριστής της Μάλαγα.

Στην επισήμανση πως ο Πελεγκρίνι φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ίσκο προσπάθησε να κρύψει τα… χαρτιά του. «Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Ούτε και προτείνω τον εαυτό μου ως πιθανή μεταγραφή της αγγλικής ομάδας. Το μόνο που εύχομαι είναι να μπορέσω να συνεχίσω να δουλεύω με τον συγκεκριμένο προπονητή, σε οποιασδήποτε ομάδα κι αν αυτός πάει», απάντησε χαρακτηριστικά ο Ίσκο, ο οποίος επισήμανε πως πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά προτού αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πηγή: sport-fm.gr