Οι εμφανίσεις του με τη φανέλα της Γαλατασαράι, τόσο στο τουρκικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, τον έχουν βάλει ψηλά στη μεταγραφική λίστα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο Μπουράκ Γιλμάζ, ωστόσο, επιμένει πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, τονίζοντας πως πρόθεσή του είναι να τιμήσει το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2018.

«Το συμβόλαιό μου λήγει σε πέντε χρόνια. Σκοπός μου είναι να το εξαντλήσω, αφού είμαι ευτυχισμένος στη Γαλατασαράι. Η ομάδα καλύπτει πλήρως, τόσο τις φιλοδοξίες μου, όσο και τις οικονομικές απαιτήσεις μου. Δεν βλέπω, λοιπόν, γιατί θα έπρεπε να αποζητώ μια μεταγραφή», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος επιθετικός.

Ωστόσο, πολλές είναι οι ομάδες που φέρονται έτοιμες να καταβάλουν σημαντικά ποσά για χάρη του. «Από τη στιγμή που ανήκω στην Γαλατασαράι, το μέλλον μου είναι στα χέρια της διοίκησης της ομάδας. Αν φτάσει μια προσφορά που τους ικανοποιεί και θελήσουν να με παραχωρήσουν, εγώ δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Αν αποφασίσουν να αποδεχτούν κάποια πρόταση, τότε πιθανότατα θα υποχρεωθώ να υπακούσω», τόνισε με ρεαλισμό ο Γιλμάζ.

Πάντως ο ίδιος δεν θέλει να φύγει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. «Αν ήταν στο χέρι μου, θα ζητούσα από τη διοίκηση να απορρίψει κάθε πρόταση και να υποσχεθεί πως θα με κρατήσει για πάντα. Θέλω να μείνω στην ομάδα και να ολοκληρώσω την καριέρα μου φορώντας τη φανέλα της Γαλατασαράι. Στο μυαλό μου δεν υπάρχει άλλη ομάδα, ούτε της Τουρκίας, ούτε της Ευρώπης. Μόνο η Γαλατασαράι», υπογράμμισε ο Μπουράκ Γιλμάζ.

Πηγή: sport-fm.gr