Στον υποβιβασμό της ΑΕΚ στη Football League αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι αποφάσεις έπρεπε να είναι άμεσες, αφού η ΑΕΚ δεν είναι οποιοσδήποτε σύλλογος», τόνισε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας.

Ποιο το σχόλιό του για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ

«Πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ δεν υπάρχει. Κακά τα ψέματα… Οι αποφάσεις έπρεπε να ληφθούν… χθες για την ΑΕΚ. Ο ένας τα αφήνει στον άλλον και το πρόβλημα μεγαλώνει. Οι αποφάσεις έπρεπε να είναι άμεσες, αφού η ΑΕΚ δεν είναι οποιοσδήποτε σύλλογος.

Αυτές τις στιγμές, στις όποιες κλαίνε οι οπαδοί, οι παίκτες και , είναι κρίσιμες. Το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη άλλαξε την ιστορία. Το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι το αγωνιστικό, αλλά το οικονομικό και το διοικητικό που είναι άρρητα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Πρέπει να ενεργήσουν άμεσα οι διοικούντες και οι ιθύνοντες του συλλόγου».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

«Ο Λαμπρόπουλος ήταν σωστός και πέρασε απαρατήρητος. Σωστά δεν έδωσε το πέναλτι στον Μήτρογλου, ο οποίος έπεσε στο έδαφος. Ο δεύτερος διαιτητής είχε μία φάση, στην οποία σήκωσε τη σημαία στο γκολ του Παπαδόπουλου και στη συνέχεια την κατέβασε γιατί ο παίκτης δεν επηρέαζε τη φάση».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – A.E.K.

«Ο Παππάς λειτούργησε σωστά σε ένα παιχνίδι ψυχολογίας. Τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολο, λόγω των συνθηκών που συναντούν οι διαιτητές».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ

«Ο Ζαχαριάδης έκανε μία καλή χρονιά. Σωστά έδωσε τα πέναλτι και τις κόκκινες κάρτες, από τη στιγμή που σε φάσεις για γκολ υπήρξαν αντικανονικά μαρκαρίσματα».

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΑΡΗΣ

«Ο Κομίνης δεν χρειαζόταν σε αυτό το ματς και πέρασε και αυτός απαρατήρητος»

Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

«Ήταν καλή η διαιτησία του Μαντάκη, αν και έπρεπε να αποβάλει με απευθείας».

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Ο.Φ.Η.

«Πέρασε και αυτός απαρατήρητος ο Κάκος»

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ

«Ο Δελφάκης σωστά δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Παπαδόπουλου και του έδωσε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία»

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

«Και ο Ιωαννίδης πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα, χωρίς να κάνει λάθη στο παιχνίδι που σφύριξε».

Για το πέναλτι του Απόλλωνα κόντρα στην Καλλιθέα

«Πρέπει να εξάρουμε τον πρόεδρο του Απόλλωνα, ο οποίος είπε ότι η ομάδα του έπρεπε να πάρει πέναλτι. Οι παίκτες πήγαν για κόρνερ και μετά διαπίστωσαν με έκπληξη πως κέρδισαν πέναλτι. Ήρθε νωρίτερα το πασχαλιάτικο δώρο για εκείνους»

Για το ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη

«Ο διαιτητής πρέπει να έχει το μυαλό του για ψυχολογικά θέματα πώς θα αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ορισμένοι διαιτητές πιστεύουν ότι με τις πολλές κίτρινες και κόκκινες κάρτες τα έχουν καταφέρει Το θέμα, όμως, είναι μα νη φτάνουμε σε αυτό το σημείο».

Για το πέναλτι που πήρε ο Ινιέστα στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Λεβάντε

«Εσείς που βλέπετε πολύ Ευρώπη να δικαιολογείτε τους Έλληνες διαιτητές. Αν γινόντουσαν εδώ αυτά τα λάθη, θα γινόταν χαμός».

Πηγή: sport-fm.gr