Χατ τρικ πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Ούγγρος επιθετικός του Ολυμπιακού στο δίτερμα της ανοιχτής προπόνησης της Τρίτης και έστειλε «μηνύματα» στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού δείχνει ο Κρίστιαν Νέμεθ.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης της Λίβερπουλ έχει πεισμώσει από το γεγονός ότι έχει τεθεί εκτός αποστολής στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα σε Κέρκυρα, Πανσερραϊκό και Αστέρα Τρίπολης, και γενικότερα θέλει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών της διοίκησης, που τον ενέταξε στο δυναμικό της πειραϊκής ομάδας.

Ο Νέμεθ κέρδισε τις εντυπώσεις στην ανοιχτή προπόνηση της Τρίτης. Ο νεαρός επιθετικός είχε πολλά κέφια στο εκπαιδευτικό δίτερμα και με τα τρία όμορφα γκολ που πέτυχε έστειλε «μηνύματα» προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, βάζοντας σε σκέψεις τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Με τον τελευταίο να προσανατολίζεται στην ιδέα να του δώσει μία θέση στην αποστολή του Ολυμπιακού στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό του Σαββάτου κόντρα στον νεοφώτιστο και ιδιαίτερα επικίνδυνο Ολυμπιακό Βόλου.

Πηγή: gazzetta.gr