Οι τελευταίοι μήνες δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστοι για τον Ίκερ Κασίγιας. Μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία δυσκολεύεται να επιστρέψει ακόμα και μετά την ανάρρωσή του. Το χειρότερο, όμως, είναι πως έχει αρχίσει να αμφισβητείται από τον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς και από μερίδα του ισπανικού Τύπου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, μίλησε για την κατάσταση του Κασίγιας και έδειξε πως τρέφει απεριόριστη εκτίμηση για τον διεθνή τερματοφύλακα. «Μπορεί η κατάστασή του στη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι άβολη αυτή την περίοδο, ωστόσο ο Κασίγιας παραμένει μύθος για το ισπανικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα ζωντανό μνημείο, ένας παίκτης που έχει προσφέρει τόσα πολλά στον αθλητισμό της χώρας μας. Αυτό κανείς δεν πρέπει να το ξεχνά. Είναι κρίμα, θρύλοι όπως είναι ο Ίκερ, να αμφισβητούνται. Σε άλλες χώρες δεν γίνεται αυτό. Λυπάμαι πολύ», τόνισε ο πρώην προπονητής της «Βασίλισσας».

Ο Κασίγιας έχει χάσει τη θέση του και από την εθνική Ισπανίας, λόγω του τραυματισμού του. Ο Ντελ Μπόσκε ξεκαθαρίζει πως αυτό είναι προσωρινό. «Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ίκερ είναι να αναρρώσει πλήρως και να δουλέψει για να επανέλθει στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν χτυπήσει. Εγώ σέβομαι και εκτιμώ τον παίκτη και δεν πρόκειται να τον αμφισβητήσω. Η θέση του στην εθνική τον περιμένει», ήταν τα λόγια συμπαράστασης του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε προς τον Ίκερ Κασίγιας.

Πηγή: sport-fm.gr