Χωρίς τον Κώστα Μανωλά θα ταξιδέψει στη Ρωσία η ΑΕΚ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League. Νασούτι-Δέλλας στο κέντρο της άμυνας.

Πιο σοβαρός απ’ ό,τι έδειξε αρχικά ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Μανωλά, ο οποίος θα απουσιάσει για 10 μέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της «Ένωσης», ενώ θα είναι απών από το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

Ο Άρναρ Γκρέταρσον πάντως προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ως κεντρικό «δίδυμο» κόντρα στους Ρώσους, τον Κριστιάν Νασούτι μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα.

Στη διάιθεση του Ισλανδού και του Μπλένταρ Κόλα πάντως για το ματς με την Ζενίτ βρίσκονται οι Ράφικ Τζεμπούρ, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και ο Χρήστος Πατσατζόγλου, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ επανέρχεται ο Παντελής Καφές.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή της «Ένωσης»: Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Τζεμπούρ, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκέντσογλου.

Την Τετάρτη στις 8:00 οι «κιτρινόμαυροι» θα αναχωρήσουν για την Αγία Πετρούπολη με πτήση τσάρτερ.

Πηγή: gazzetta.gr