Εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να τεθεί ο Μοϊσές Ουρτάδο και για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο νεοαποκτηθείς Ισπανός μέσος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη φτέρνα, γεγονός που δεν του έχει επιτρέψει να προπονηθεί καθόλου τις τελευταίες ημέρες, και να αρκείται σε θεραπεία.

Το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» από την πλευρά του έχει δώσει… ρητή εντολή ο 29χρονος αμυντικός χαφ να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σκόντα Ξάνθη.

Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για τις 16 Οκτωβρίου, καθώς μεσολαβεί η αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος της Super League λόγω των αγώνων της προκριματικής φάσης του Euro 2012.

Ξανά με Ντουντού, Ιμπαγάσα
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνει να κατασταλάζει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην απόφαση να παρατάξει σχήμα με «φουλ» επιθετικούς προσανατολισμούς, με τους Ντουντού Σεαρένσε και Αριέλ Ιμπαγάσα να είναι οι δύο εσωτερικοί χαφ.

Πηγή: gazzetta.gr