Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα στη Μπάγερν, αλλά όχι και την πρόκριση. Η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα που υπέστη στο Μόναχο με 2-0, κάτι που γνωρίζει καλά ο προπονητής των Βαυαρών, Γιουπ Χάινκες, όπως φάνηκε από όσα είπε στην «Corriere dello sport» πριν την άφιξη των Γερμανών στο Τορίνο.

«Η ομάδα μου δεν έχει πάρει, ακόμα, την πρόκριση. Αυτό που πετύχαμε είναι να κάνουμε το πρώτο, σημαντικό βήμα, για τον ημιτελικό. Ερχόμαστε στο Τορίνο για να ολοκληρώσουμε τη… δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου.

Όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει η Μπάγερν, ο Χάινκες παραδέχτηκε πως είναι περισσότερες από εκείνες της «Γιούβε». «Μετά το αποτέλεσμα του Μονάχου η ομάδα μου βρίσκεται πιο κοντά στον ημιτελικό. Αλλά όχι μόνο για αυτό. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και είμαι σίγουρος πως θα έπαιρναν την πρόκριση ακόμα και αν δεν είχαν νικήσει στο πρώτο ματς», σημείωσε με έμφαση ο Γιουπ Χάινκες.

Πηγή: sport-fm.gr