Τον περασμένο Ιανουάριο έμοιαζε πολύ πιθανό να μεταγραφεί στη Σάντος, εκπληρώνοντας την επιθυμία του για επαναπατρισμό. Ο Ρομπίνιο, όμως, έμεινε στη Μίλαν, καθώς οι δύο σύλλογοι δεν ήρθαν σε συμφωνία στο οικονομικό. Κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει το καλοκαίρι, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της βραζιλιάνικης ομάδας, Οντίλιο Ροντρίγκες.

«Στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θα συζητήσουμε ξανά την υπόθεση της μεταγραφής του Ρομπίνιο. Πρόθεσή μας είναι να διαπραγματευτούμε με τη Μίλαν από μηδενική βάση. Πιστεύω πως η Σάντος έχει πολλές πιθανότητες να κάνει δικό της τον παίκτη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ροντρίγκες.

Πληροφορίες που φτάνουν από το Μιλάνο κάνουν λόγο για μια σίγουρη μεταγραφή, αφού ο Ρομπίνιο είναι δυσαρεστημένος από το χρόνο συμμετοχής του, ενώ και η διοίκηση της Μίλαν χρειάζεται ρευστό, προκειμένου να προβεί σε μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων, εξελίξεις στο ζήτημα της μετακίνησης του Ρομπίνιο ενδέχεται να υπάρξουν πολύ σύντομα, ακόμα και πριν την ολοκλήρωση του Καμπιονάτο.

Πηγή: sport-fm.gr