Ενοχλήσεις στο πόδι αντιμετώπισε ο Μοϊσές Ουρτάδο στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να μην τον πιέσουν να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Τόσο το ιατρικό όσο και το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν να ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του. Συγκεκριμένα ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο γιατρός της ομάδας αποφάσισαν να αφήσουν τον Ισπανό να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Ουρτάδο είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πάντως, η συμμετοχή του θα κριθεί ανάλογα με το πώς θα ανταποκριθεί ο παίκτης στο ειδικό πρόγραμμα που του έχει δοθεί από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Στο μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την Τρίτη οι παίκτες του Βαλβέρδε θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βάσκος προπονητής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: gazzetta.gr