Στην αλλαγή των σχέσεων των παικτών της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης σε σχέση με το παρελθόν, στάθηκε ο Ζεράρ Πικέ.

Ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι πλέον όλοι οι παίκτες είναι ενωμένοι όταν παίζουν στην εθνική Ισπανίας και έχουν τον ίδιο στόχο.

Επιπλέον όταν ρωτήθηκε για το ποιον παίκτη από τη Ρεάλ θα ήθελε στην Μπαρτσελόνα, ανέφερε όλη την άμυνα, αλλά και τον Ίκερ Κασίγιας.

«Όλοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης υπερασπιζόμαστε με τιμή τις ομάδες μας, αλλά είμαστε ενωμένοι στην εθνική ομάδα. Υπήρχε μια εποχή που η σχέση των παικτών αυτών των δυο μεγάλων ομάδων δεν ήταν ιδανικές, αλλά αυτό συνέβη πολύ παλιά. Τώρα όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τον παίκτη της Ρεάλ που θα ήθελε στην Μπαρτσελόνα: «Ποιον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελα στην Μπαρτσελόνα; Κάποιον εκ των Πέπε, Βαράν ή Σέρχιο Ράμος. Με όλους τους τραυματισμούς που έχουμε κατά καιρούς στην άμυνα, αυτή είναι η γραμμή που θα χρειαζόμασταν περισσότερη ενίσχυση. Και τον Ικερ Κασίγιας φυσικά».

Πηγή: sport-fm.gr