Έγινε γνωστός στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό κοινό από την παρουσία του στη Μαρσέιγ, όπου φάνηκε πως η καριέρα του στα γήπεδα της «Γηραιάς Ηπείρου» θα ήταν λαμπρή.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, μεταγράφηκε στην Τσέλσι, με τη φανέλα της οποίας έφτασε στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης και σήμερα, μετά το σύντομο πέρασμά του από την Κίνα, αγωνίζεται με τα χρώματα της Γαλατασαράι. Παρά την ηλικία του, ο Ιβοριανός επιθετικός, με συνέντευξή του στο γαλλικό «Canal +», έδειξε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει σύντομα από την αγωνιστική δράση και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Σαμπιονά.

«Το κριτήριό μου για να επιλέξω μια ομάδα είναι το πρότζεκτ που θα μου παρουσιαστεί. Μια ομάδα που είναι ανταγωνιστική, που διεκδικεί τίτλους και διακρίσεις, δεν με αφήνει αδιάφορο. Αν, λοιπόν, η Μαρσέιγ μου παρουσιάσει ένα τέτοιο πρότζεκτ, δεν έχω λόγο να αρνηθώ μια ενδεχόμενη προσφορά της», τόνισε ο Ντρογκμπά.

Ωστόσο, μόλις πριν λίγους μήνες πήγε στην Κωνσταντινούπολη και τη Γαλατασαράι. «Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στη Μαρσέιγ. Θέλω να πετύχω τους στόχους της νέας μου ομάδας. Αλλά αν κάποια στιγμή στο μέλλον υπάρξουν οι προϋποθέσεις, θα γύριζα ευχαρίστως στην ομάδα που αγαπώ», σημείωσε ο Ιβοριανός άσος.

Όταν του επισημάνθηκε πως δεν είναι πολλά τα χρόνια καριέρας που του απομένουν, ο Ντρογκμπά δεν έδειξε να… πτοείται. «Μπορεί να αγωνίζομαι μέχρι τα 40 μου. Αν συμβεί αυτό και αν η Μαρσέιγ με θέλει ως τότε, οι πιθανότητες να επιστρέψω στη Μασσαλία, είναι αυξημένες», είπε χαρακτηριστικά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Πηγή: sport-fm.gr