Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον μία μεταγραφή μέχρι τις 4 Ιουλίου.

Από την στιγμή που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα ρευστότητας και οφείλει ακόμη το 60% της δόσης του Φεβρουαρίου στους ξένους και τον Μάιο σε όλους τους παίκτες, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί. Ειδικά όταν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που μπορεί να διαθέσει ο Νίκος Νταμπίζας δεν ξεπερνά τις 250.000 ευρώ ενώ δεν υπάρχει διαθέσιμο μπάτζετ για αγορά παίκτη.

Παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες, στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, δηλαδή μέχρι τις 4 Ιουλίου, να έχει γίνει τουλάχιστον μία κίνηση. Το ιδανικό θα ήταν μέχρι τις 15 που αναχωρεί η ομάδα για την Ολλανδία να είχε ολοκληρωθεί το μπάτζετ αλλά αυτό το ενδεχόμενο ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για στόπερ, κεντρικούς μέσους, εξτρέμ, επιθετικό και υπό προϋποθέσεις δεξί μπακ και τερματοφύλακα.

Πηγή: gazzetta.gr