Είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Δύο ομάδες που θα μπορούσαν να παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, συγκρούονται με… φόντο τα προημιτελικά. Η Τότεναμ υποδέχεται την Ίντερ, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Ο αρχηγός των «νερατζούρι», Χαβιέ Ζανέτι, μιλώντας για το ματς της ομάδας του στο Λονδίνο, παραδέχτηκε πως ο παίκτης που υπολογίζει περισσότερο από την Αγγλική ομάδα είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ. «Ο Μπέιλ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Πολύ δυνατός, ταχύτατος, καλός τεχνίτης, αλλά και ικανός σκόρερ, όπως έχει δείξει τον τελευταίο καιρό, αλλά όπως γνωρίζει καλά και η ομάδα μου», τόνισε ο Αργεντινός, φέρνοντας στο μυαλό του το χατ-τρικ που είχε πετύχει ο Ουαλός στο Σαν Σίρο σε ένα παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ του 2010.

Αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίον η Ίντερ πρέπει να παίξει στο πρώτο ματς, ο Ζανέτι τόνισε πως δεν πρέπει να κλειστούν στην άμυνα. «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κλειστούμε πίσω. Πρέπει να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι ένα εκτός έδρας γκολ. Για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και προσεκτικοί. Το παιχνίδι με την Τότεναμ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο», υπογράμμισε ο Χαβιέ Ζανέτι.

Πηγή: sport-fm.gr